Joukkue on tällä hetkellä vielä aika aloitteleva, mutta sitäkin innokkaampi pelaamaan. Juniori-ikäisyys näkyy vanhuuden ja viisauden puutteena. Mikään täysjärkinen joukkue tuskin olisi lähtenyt kahden kuukauden pelin jälkeen SM-kisoihin. Tulokset SM-kisoissa jäivätkin alkuun vähän heikoiksi, mutta se ei ole ketään lannistanut, pelaaminen on hauskaa, vaikkei aina voittaisikaan, lähelle on kuitenkin ulkonakin päästy. Pidemmittä puheitta asiaan eli pelaajaprofilointiin. Nimestä painamalla pääset henkilön pelaajaprofiiliin.

 

Maija Alasentie

Maija väittää ettei pelaa ultimatea, mutta sehän on silkkaa puppua, sillä Maija on tehnyt jo ensimmäisen maalinsakin Mixedissä. Koripalloilijan jalkatyö ja pituus takaavat, että Maija pelaa jo ensi vuonna maajoukkueessa, tai itkee ja pelaa.

Emil Forsbom

Emppu on vauva (beibe). Aloitti uransa viime kesän vikassa matsissa pelaamalla koristyyliin. Talvella alkoi tulla jo tulostakin ja nyt kun kesän kausi pyörähti käyntiin, on ulottuvaisin (kattokaa sen käsiä) pelaajamme päässyt jo pisteidenkin makuun.

Otto Forsbom

Joukkueen ylipainoinen ja -innokas kapteeni. Ei juokse kovaa eikä hyppää korkealle. Heitot sujuvat joskus. Otto on kuitenkin hyvä ottamaan vastaan iskuja ja antamaan ohjeita. No joo, osaa se puolustaa vähän.Todennäköisesti Suomen paksuimmat ultimate-jalat, reisi 72 ja pohjekin 51cm

Arto Gröndahl

Arto debytoi joukkueen treeneissä jo kesällä, mutta silloin peli oli vielä heikkoa. Talvella Arto alkoi pelata tosissaan ja esitteli tavaramerkikseen muodostuneen "Tiikerikatkon". Kesän ja elämänsä ensimmäisessä miesten ulkopelissä Arto syötti UGFB:n kaikki maalit.

Iiro Hämäläinen

Iiro on joukkueen avainhyökkääjä ja mallipoika, joka herättää kauhua vastustajan joukkueessa, salamannopea lähtö ja hyvä ponnistusvoima tekevät Iirosta pelottavan hyvän, nyt kun kätsikin toimii, ei moni haluaisi Iiroa vastaansa. Puolustuspelissäkään Iiro ei usein jää kakkoseksi.

Lassi Härmälä

Joukkueen hymy(ja ratto-)poika Lassi on pelannut jo huisin kauan, mutta se ei tarkoita etteikö hän olisi paras. Lassi on vanhana futarina uhrautuva ja tasoonsa nähden aika hyvä pelaamaan. Lassi on sekä sukua julkkikselle että perso pelimatkoille. Jos tiedossa vain on riittävästi olutta, Lassi lähtee vaikka Siperian tundralle pelaamaan. Ja voihan siellä tundralla toki havainnoida maantieteellisesti mielenkiintoisia kohteita.

Henry Isojärvi

Joukkueen pistehai ja jokapaikanhöylä. Henryn heittopeli on toimivaa ja varsin keskipitkästä varrestaan huolimatta Henry on lähes aina tilanteessa mukana. Nopeat nousut ja hyvä pelinluku takaavat Henryn hyödyllisyyden kentällä. Tätä nykyä Henry vaikuttaa ilmavoimissa, jossa harjoittelee etenkin maalitilanteita.

Birk Johansson

Joukkueen tuoreinta osastoa edustava pelaaja, jonka rystyheitto kuitenkin vakuuttanee skeptisimmänkin. Sukulaissuhteilla joukkueeseen kaapattu Birk tulee todennäköisesti olemaan UFBG:n tähtiraksa 2010-luvulla, onhan hänellä ultimate jo geeneissä, isänsä kun voitti lajin maailmanmestaruuden kuumina kasarivuosina.

Jussi Kangasharju

Sisäkaudeksi joukkueen haaviin takertunut Jussi on heittovirtuoosi. Turhimmatkin heitot osaava Jussi juoksee muut kumoon ja antaa pomminvarmoja syöttöjä. Erityisesti Jussin kämmen on tappavan tarkka. Jussilla on suuri ura edessään UFBG:ssä ja hänestä toivotaan junnujen uutta kiintotähteä. Vapaa-ajalla Jussi käy syömässä valaita Oton seurana.

Noora Kataja

Joukkueen nuorin pelaaja aloitti peliuransa mixedissä, jossa pelit sujuivat kokemukseen nähden hyvin. Tulevaisuudessa Noora tulee vielä viemään Suomen ultimatepiireiltä jalat alta huimilla esityksillään.

Tuomas Kortteinen

Tuomas ei ehkä käy treeneissä usein, mutta kentällä hän käy. Heitot kulkevat ja koppaustaitoa löytyy. Vaikka Tuomas ei varrellaan voita tilanteita, taidot puhuvat puolestaan. Tuomas haluaisi olla Koala.

Kasperi Kunnas

Kasperin ura UFBG:ssä on ollut laskujohtoinen. Kasperi aloitti valmentajana, ajautui sitten johtoportaaseen ja on nyt tippunut pelaajan asemaan. Ihan hyvä se kyllä on pelaamaan.

Riku Leskinen

Vaikka Riku onkin aika lyhyt, on se aika hyvä ilmatilanteissa. Riku on kova tekemään työtä ja yleensä ahkeruus palkitaan. Kun pelikokemus vielä karttuu, on vastustajilla aika paljon tekemistä tämän herran estämisessä. Ja jos vastustaja onnistuu, niin se vedetään kölin ali.

Liisa Liski

Joukkueen todellinen baby girl. Liisa puolustaa hanakasti ja heitotkin ovat parantuneet jatkuvasti. Jos fysiikka ei ihan ylläkään karskien miesten tasolle, niin fysiologialtaan Liisa on parasta a-luokkaa.

Topias Mononen

Todellinen luonnolahjakkuus, joka oppi kämmenheiton ensi yrittämällä hirveään vastatuuleen. Vaikka Topias siirtyykin pikapuoliin armeijan harmaisiin, ei häntä kannata unohtaa! Topias on joukkueen selkäranka ja penis

Kamila Nowak

Joukkueemme ulkomaanvahvistus. Jo vuonna -85 syntynyt, eli lähes masters-sarjaan kuuluva Kamila on joukkueen iäkkäimpiä pelaajia. Ikä ei kuitenkaan paina, kun puolalais-japanilainen blondi kiitää kiekon perässä tai puolustaa pelaajia. Heitotkin Kamila hallitsee, paremmin kuin useimmat miehet.

Eero Palevaara

Nopeat jalat, hyvät heitot ja hieno pelisilmä yhdistyvät Eerossa tehden hänestä joukkueen kenties arvokkaimman pelaajan. Kun Eeron peli kulkee, UFBG:n peli kulkee. Eeron suurin vahvuus kentällä ja sen ulkopuolella ovat vatsalihakset ja kasvot. Eerolle on usein ehdotettu mallin uraa.

Janne Patakangas

Janne on huippukoppari ja sitäkin parempi heittämään. Hyvä pelisilmä ja sen myötä oikeaoppinen sijoittuminen. Janne debytoi junnu-SM:ssä kiitettävästi, hyvät heitot, etenkin apsit auttoivat joukkuetta. Pisteitäkin tämä, myös salanimellä Sanna Patahangas pelaava mies on tehnyt rutosti.

Sami Pulli

Joukkueen toinen turisti (Juho on ensimmäinen), josta silti odotetaan suuria. Ihan tällä kaudella Sami ei varmaan vielä pääse maajoukkueeseen, mutta pikapuoliin silti. Vaikka Sami tunnetaankin kyvystään olla pihalla, ei joukkueemme miehistö ole ainakaan vielä aikeissa leipoa Pullia.

Noora Rajala

Joukkueen vanhin Noora on hyvä heittäjä joka aloitti uransa mixedissä monen muun tapaan. Noora on vielä nuori, mutta jatkossa tekee suuria. Leireilyä harrastavan pelaajan ura kärsi polvivammasta SM-debyytissä, mutta loppukesästä vastustajan veri vapisee, kun Noora palaa entistä kovempana.

Aleksi Ritvos

Aksu on paitsi komea, myös hyvä pelaamaan. Uhrautuvaisuus on pelaajauran edetessä kasvanut ja Aksun voikin usein nähdä rähmällään maassa. Hyvät katkot ja kopit siivittävät Aksun usein avauskokoonpanoon.

Jukka Ruuskanen

Jukka voi näyttää hitaalta ja jäyhältä, mutta tosipaikan tullen Jukka liikkuu paljon ja hakee paikkaa aktiivisesti. Jukan heitot ja kopit ovat pääsääntöisesti joukkueen aatelia, mutta lipsuntaa sattuu, kun Jukka katselee tuoretta lihaa kentän ympärillä. Parta on Jukan erikoisuus. Hyppimisestä Jukka ei tykkää, jollei ole pakko.

Jyri Saarinen

Jyri on ketterä koppari ja nopea juoksija. Katkot ovat kuitenkin tämä salibandya maalivahtina sivutoimisesti pelaavan miehen leipälaji. Jyrillä on myös erittäin nopeat kädet, hitaasta olemuksesta huolimatta. Heitotkin sujuvat yleensä kelvollisesti, joten Jyri on kentällä äärimmäisen vaarallinen.

Meri Saarinen

Meri on iästään huolimatta joukkueen tuoreinta kaartia. Meri debytoi vasta kesän Mixedissä, mutta jo nyt hän on edustanut kolmea eri joukkuetta kolmessa eri sarjassa. 20-vuotias ikäneitomme tuli joukkueeseen suhteella, mutta se ei tarkoita, etteikö hän olisi synnynnäinen huippupuolustaja.

Mikko Saloila

Mikko on hyvä heittämään ja loistava koppaamaan. Juoksu on välillä aika rauhallista, mutta tulosta syntyy. Joukkueen peli-iältään kokeneimpaan kaartiin kuuluva pelaaja debytoi Jannen (a.k.a. Sannan) tapaan junnu-SM:ssä ja oli heti tulessa auttaen joukkueen kahteen voittoon. Sittemmin Mikko on kuulunut kokoonpanoon lähes aina.

Mahsa Shamsuddini

Persialaisvahvistuksemme Max on 160senttinen espoolaistyttö. Max puhuu paljon ja nauraa enemmän. Joukkueen ilopilleri ei ehkä ole vielä aivan Suomen terävintä kärkeä, mutta kehittyy kovaa vauhtia. Omaa yhden joukkueen nopeimmista kämmenheitoista. Max on muuten Suomen historian nuorin tuottajalinjalle päässyt, eli se ei ole niin tyhmä kuin me luullaan ;)

Juuso Tiensuu

Lupaava kärkimiehemme, jolta ei ainakaan vauhtia puutu. Ekat heittonsa (oikeasti elämänsä ensimmäiset) Juuso heitti vasta kesäkuussa 2005, mutta niin vain poika yllätti matsissa kolmekymmenmetrisellä ja kierteisellä kämmenellä maalin takanurkkaan. Eli tälläkin osa-alueella voidaan vielä odottaa kovia tuloksia.

Tapio Viita-aho

Joukkueemme lyhyimpään kalustoon kuuluva Tapio on samalla lupaavimpia uusia kasvojamme. Koululais-SM:stä mukaan poimittu (Jussi poimi olalleen) Tapio on omimmillaan kiekonhaussa, mutta se ei tarkoita, etteikö heittotaitokin olisi kohdallaan. Muodostanee junnuissa Rikun kanssa melkoisen tutkaparin.

Niklas Virkkala

Niklas on kehittyvä allaround-pelaaja, jonka taitotaso on noussut kohisten. Puolustaa kaukaa. Niklaksen heittopeli on pääosin hyvää. Hienon parran omaava Nicke oli ensimmäinen joukkueen treeneissä sairaalahoidon arvoisesti loukkaantunut pelaaja. Jyrin kyynärpää mursi Niklaksen nenän ennen toista SM-viikonloppua.

Sakari "Metro" Vuorinen

Saku on joukkueen oma metroseksuaali. Vaikka Saku aloitti pelaamisen vasta talvella, juuri junnu-SM:n kynnyksellä, ei sitä heti huomaa, kun katsoo miten mies viilettää kentällä. Saku on nopea ja heittotaitokin alkaa olla ihan mukavalla tasolla. Ulkodebyytissään UGFB:n riveissä Saku teki peräti kaksi maalia, vaikka vastustajana oli ennakkoon Turkulaiseksi tiedetty Flight Club.

Juho "Turisti" Rajala

Juho oli sivujen tuhannes kävijä ja niinpä hänestä tehtiin UFBG:n virallinen fani. Juho on paitsi komea myös mukava. Kaikki haluavat olla kuin Juho!